Bericht versturen
Thuis ProductenPVC pijp extrusielijn

De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp

Certificaat
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De klantenservice van Langbomachines is één van het beste dat in de zaken wordt ontmoet. Altijd snel en efficiënte handeling.

—— Dr. ing MIRCEA STOIANOVICI

De Langbomachines zijn onze vriendschappelijke partner. Wij hebben voor meerdere keren samengewerkt. Zij verstrekken altijd de beste kwaliteit en de redelijke prijs.

—— M. Panait George

Ik zou met Langbo-machines willen samenwerken. Zij houden ons altijd in de nieuwe machine bijgewerkt en denken alle details in mijn schoenen die bevorderlijk verder om in mijn markt is te groeien.

—— M. Halmiz Mykhaylo

De pond-extrudermachine misschien de slimste investering van mijn bedrijf de laatste jaren. De prijs is aanvaardbaar en de machinekwaliteit is ongelooflijk.

—— M. Pawel Swiniarski

Ik ben online Chatten Nu

De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp

De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp
De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp

Grote Afbeelding :  De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Pond-32E
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD EUR
Verpakking Details: normale pakket
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15 reeksen per maand

De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp

beschrijving
PIJPdiameter: 1632MM TOEPASSING: ELEKTROdraadbuis
EXTRUDERmodel: SJSZ65/132 MOTORmacht: 55KW
CAPACITEIT: 350KG/HR Voltage: Aangepast
Automatische rang: Automatisch Toepassing: Pijp
Schroefontwerp: Dubbel-schroef Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, het opdragen en opleiding
Garantie: 1 jaar Omschakelaar: ABB
Kleur: Klantgericht Grondstof: Pvc-Poeder
Motor: Het Merk van SIEMENS Schakelaar: SIEMENS
Hoog licht:

Kunststof buis extrusielijn

,

PVC pijp Productielijn

ELEKTRO DE BUISdiameter 1632MM VAN PVC VIER BUIZEN DIE MACHINE MAKEN

 

COMPONENTEN EN EIGENSCHAPPEN:

 

De vervaardiging van hoge capaciteitspijpen meer en meer voelt de druk van toenemende energie en grondstoffenkosten. Als resultaat van dit, LANGBO-hebben de MACHINES onophoudelijk optimaliserend het zijn zijn oplossingen van de pijpuitdrijving tijdens recente jaren. Het resultaat: een eerste tariefenergiebalans met hoge output en pijpuitdrijving met maximumdoeltreffendheid. Met uitdrijvingslijn van LANGBO machines-alles uit één bron – u kunt aan de veilige kant zijn. Wij begeleiden u van het aanvankelijke idee aan gebeëindigde product-betrouwbaar, bekwaam en eerlijk.

 

LANGBO-de MACHINES zijn een bedrijf dat vervaardiging van pvc-pijpmachines maakt. De bedrijfprincipes vervaardigen zonder het compromitteren van hoogte - kwaliteit en normen en het zijn georiënteerde klanten.

Met jongelui. dynamische krachtige ingenieurs, veroorzaken wij norm, klantenontwerp en volledig geautomatiseerde plastic machine. Onze R&D-afdeling verbetert de machinekwaliteit, maakt lage gegoten en verhoogt de duurzaamheid van de machine.

Van de de bundelspijp van pvc DOUBLE/FOUR de de uitdrijvingslijn wordt toegepast voor de productie van pvc-pijp met de pijpdiameter van 1632mm, 1663mm en verschillende drukklassen die wordt toegepast op gebied van de bouw, architectuur, telecommunicatiemededeling, etc….

De volledige uitdrijving bestaat uit volgende punten:

  • Kegel Tweelingschroefextruder:

Het wordt gebruikt voor smeltende en bewegende kunststof. Wij passen speciaal schroef en vattype aan die het perfecte mengen en homogeen verstrekken zich.

Wij gebruiken speciale versnellingsbak voor de Extruder die aslagers heeft. Breng de motor naar de schroef over. Voor het minimaliseren van elektriciteitsverbruik, gebruiken wij het beroemde merk van het drijven van motor van „SIEMENS“ op onze Extruder. Het automatiseringssysteem met PLC en het controlemechanisme dat van het aanrakingspaneel kan wordt ontworpen worden geselecteerd.

  • VIER Bundelsdie-head:

Het matrijzenhoofd en het matrijzensysteem worden met de kanalen van de smeltingsstroom worden ontworpen vervaardigd om uitstekende prestaties in gehele waaier van pijpdiameter te verzekeren die. Volgens het materiële kenmerk van pijp, veranderen het ontwerpen van het matrijzenhoofd en het matrijzensysteem en zelfs bij hoge uitdrijvingsdruk. Het geeft perfect resultaat.

  • VIER Bundel Vacuümtank:

De Vacuümtanks worden vervaardigd met roestvrij staal.

Onze pijpen die voor maximum het koelen prestaties ontwerpen. Het gekoelde water bestrooit aan hete plastic pijp buiten gezicht van de pijpen.

Met de pomp van het hoge machtswater, kan het gekoelde water aan pijp volledig bereiken.

De druk van onze vacuümtank kan worden aangepast, zodat kan de vacuümdruk volgens pijpvereiste worden bevestigd. Wij verzegelende pakking voor elk deksel op de vacuümtank. Dit houdt vacuümlekkage tegen en het minimaliseren van energieverbruik.

  • Het Type van VIER Bundelsriem afstand-offs-Afstand:

De riem wordt afstand-weg gebruikt voor hoge snelheidsuitdrijving van kleine pijp. het is vrij van trilling en verzekert de uitstekende controle zelfs bij hoge snelheid.

Met het materiaal dat wij in onze afstand-offs-afstand hebben gebruikt, hebben wij zeer goede adhesie aan de pijp en verzekeren verhinderde misstap.

De nodig snelheid voor het plaatsen van riemen kan met elektroomschakelaar worden geruild. De verschillende lijnsnelheden worden aangepast door controlebord gemakkelijk te gebruiken.

  • De Snijder van de VIER Bundelszaag:

Automatische scherpe eenheid, die ideale oplossing voor kleine en middelgrote pijpen is. Het werkt synchroon met afstand-weg riem.

De te snijden pijplengte wordt gemakkelijk aangepast via het touche screen.

De maatregel van de pijplengte codeert langs zo gewenst de lengte kan precies snijden.

  • VIER Bundels die Lijst tippen:

Het werkt op pneumatische cilinder.

 

SPECIFICATIES:

MODEL PIJPdiameter (MM.) EXTRUDERmodel MOTORmacht (KW)
Pond-32 16-32 (PIJP VIER) SJSZ65/132 37 AC
Pond-32 16-32 (PIJP VIER) SJSZ80/156 55 AC
 

De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp 0De Machine van de de Pijpuitdrijving van vier Buispvc, de Elektroproductielijn van de Buispijp 1

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: YIN

Tel.: +86 139 2198 6345/ +86 139 2197 4941

Fax: +86-512-58578311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)