Bericht versturen
Thuis

Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. kwaliteitscontrole

Certificaat
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De klantenservice van Langbomachines is één van het beste dat in de zaken wordt ontmoet. Altijd snel en efficiënte handeling.

—— Dr. ing MIRCEA STOIANOVICI

De Langbomachines zijn onze vriendschappelijke partner. Wij hebben voor meerdere keren samengewerkt. Zij verstrekken altijd de beste kwaliteit en de redelijke prijs.

—— M. Panait George

Ik zou met Langbo-machines willen samenwerken. Zij houden ons altijd in de nieuwe machine bijgewerkt en denken alle details in mijn schoenen die bevorderlijk verder om in mijn markt is te groeien.

—— M. Halmiz Mykhaylo

De pond-extrudermachine misschien de slimste investering van mijn bedrijf de laatste jaren. De prijs is aanvaardbaar en de machinekwaliteit is ongelooflijk.

—— M. Pawel Swiniarski

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De MACHINESco. van ZHANGJIAGANG LANGBO, Ltd leidt bedrijf die kwaliteitsmachines voor een brede waaier van plastic uitdrijving aanbieden en processen van China recycleren.

 

wegens onze constante verplichting aan plastic uitdrijving en recyclingstechnologie, zijn wij als belangrijke fabrikant van machines voor pvc/pe/pp-r die pijp, pe/pp-r samengestelde multi-layer pijp, pvc-profiel, het samengestelde profiel van PVC/PP/PE te voorschijn gekomen, pvc en voor PET/PP/PE en andere verspilde plastieken samenstellen recycleren.

 

Gemaakt van kwaliteits grondstof en het gebruiken van de technologie van wereldklasse, worden onze machines wijd gewaardeerd voor hun treffende eigenschappen zoals efficiënte en verenigbare prestaties, lagere machtsconsumptie, duurzaamheid en corrosieweerstand. Met decennia van waardevolle de industrieervaring, kunnen wij kwaliteitsmachines in zowel standaard als aangepaste specificaties leveren.

 

In de snelgroeiende concurrerende markt van plastic machines, komen wij duidelijk uit als een de groei georiënteerd bedrijf dat de behoeften van de plastic verwerkende industrie erkent en de uitvoerige diensten met inbegrip van machinesverrichting verleent en het onderhoudsinstructies wegens wij onophoudelijk een oog bij de innovatie houdt.
 

Certificaten
 • China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:M.2018.201.N6817

  Uitgiftedatum:2018-09-17

  Vervaldatum:2023-09-16

  Scope / Range:ALL OF EXTRUSION MACHINE

  Uitgegeven door:CANADA

 • China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:M.2018.201.N6821

  Uitgiftedatum:2018-09-17

  Vervaldatum:2023-09-16

  Scope / Range:ALL OF RECYCLING MACHINE

  Uitgegeven door:CANADA

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: Mr. YIN

Tel.: +86 139 2198 6345/ +86 139 2197 4941

Fax: +86-512-58578311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)