Bericht versturen
Thuis ProductenWPC-de Lijn van de Profieluitdrijving

De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder

Certificaat
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De klantenservice van Langbomachines is één van het beste dat in de zaken wordt ontmoet. Altijd snel en efficiënte handeling.

—— Dr. ing MIRCEA STOIANOVICI

De Langbomachines zijn onze vriendschappelijke partner. Wij hebben voor meerdere keren samengewerkt. Zij verstrekken altijd de beste kwaliteit en de redelijke prijs.

—— M. Panait George

Ik zou met Langbo-machines willen samenwerken. Zij houden ons altijd in de nieuwe machine bijgewerkt en denken alle details in mijn schoenen die bevorderlijk verder om in mijn markt is te groeien.

—— M. Halmiz Mykhaylo

De pond-extrudermachine misschien de slimste investering van mijn bedrijf de laatste jaren. De prijs is aanvaardbaar en de machinekwaliteit is ongelooflijk.

—— M. Pawel Swiniarski

Ik ben online Chatten Nu

De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder

De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder
De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder

Grote Afbeelding :  De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Pond-180W
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD,EUR
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15 reeksen per maand

De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder

beschrijving
Extrudermodel: Kegel Tweelingschroefextruder DE GROOTTE VAN HET PROFIEL: 180mm
Motormacht: 37kw Grondstof: PVC & ADDITIEVEN
Koelmanier: BESPUITENDE PIJP Capaciteit: 100-150kg/h
Hoog licht:

wpc raadsproductielijn

,

De plastic Machine van de Profieluitdrijving

VOLLEDIGE EXTRSUION-MACHINE VOOR HET SPECIALE PROFIEL VAN PVC MET AFSTAND-OFFS & SNIJDER

 

Voor het afgelopen weinig de uitdrijvingssysteem van het jarenprofiel dat voor het profiel gebruikte van pvc en WPC-, worden ontwikkeld beduidend in het licht van technologische verbeteringen. Zich concentreert op betere kwaliteit, langere duurzaamheid en energie - besparingssystemen, als resultaat van marktomstandigheid en productievoorwaarden. LANGBO-MACHINESdoelstellingen om de optimale oplossingen voor de vraag en behoeften van de industrie te verstrekken.

 

LANGBO-de MACHINES zijn een bedrijf dat vervaardiging van PVC/WPC-profielmachines maakt. De bedrijfprincipes vervaardigen zonder het compromitteren van hoogte - kwaliteit en normen en het zijn georiënteerde klanten.

 

Caterpillar afstand-van eenheden, verstrekken wij de optimale oplossingen voor de behoeften van de klant met het voordeel van flexibiliteit in stootkussenafmetingen en spoorlengten. Onze afstand-offs-afstand wordt uitgerust met twee onafhankelijke sporen met versnellingsbakken met ononderbroken snelheidsaanpassing door omschakelaar.

 

Eigenschappen

Flexibiliteit in stootkussenafmetingen

Twee onafhankelijke sporen met versnellingsbakken

Snelheidsaanpassing door omschakelaar

Assortiment

De waaier van de stootkussenbreedte van 220 tot 500 mm

Sporenlengte van 1400 tot 2000 mm

 

Twee types van scherpe eenheden voor profieltoepassingen: Zaag (TK-Reeksen) en guillotine (GK PRO) scherpe systemen. Afhankelijk van de voorkeur van de klant, kunnen wij deze afzonderlijk afstand-weg geïntegreerde eenheden in ons en snijdende combinatie of levering installeren. Als optie, voor venstervensterbank en gelijkaardige brede paneelprofielen, leveren wij ook dwars-besnoeiingssysteem (CC PRO) voor scherpe profielen in kleinere metingen in breedte. Naast deze eenheden, is onze blad scherpe eenheid (BK-Reeksen) ideaal voor scherpe profielen met een max. hoogte van 8 mm, zonder enige stof en spaanders.

 

Zaagsnijder

Eigenschappen

Verschillende zaagafmetingen voor speciale profielen
Lage onderhoudskosten

Omvat de eenheid van het stofabsorptievat

Regelbare scherpe snelheid
Scherpe breedte van maximaal 800 mmProductwaaier

Scherpe hoogte van 10 tot 100 mm

  • Kegel Tweelingschroefextruder:

Het wordt gebruikt voor smeltende en bewegende kunststof. LANGBO past speciaal schroef en vattype aan dat het perfecte mengen en homogeen verstrekt zich. Wij gebruiken speciale versnellingsbak voor de Extruder die aslagers heeft. Breng de motor naar de schroef over. Voor het minimaliseren van elektriciteitsverbruik, gebruiken wij het beroemde merk van het drijven van motor van „SIEMENS“ op onze Extruder. Het automatiseringssysteem met PLC en het controlemechanisme dat van het aanrakingspaneel kan wordt ontworpen worden geselecteerd.

  • Vorm:

Onze vorm het ontwerpen geeft ideale viscositeit aan smeltingsmateriaal voor profiel het produceren. Het geeft profiel of vorm aan plastiek na verwerking. Allen ziet het plastiek in contact met onder ogen is poetsmiddel, zodat geminimaliseerde fricationverliezen.

  • Kaliberbepalingslijst:

Het gestalte gegeven profiel dat uit vorm komt wordt onderworpen aan kaliberbepaling en het koelen verwerking op de kaliberbepalingslijst. Het ontwerpen van kaliberbepalingslijst varieert al naar gelang het type en het kenmerk van het profiel. Het gebied dat contact met water van roestvrij staal wordt opgenomen om corrosie te verhinderen.

  • Caterpillar afstand-van:

Het ontwerpen van rupsband afstand-van veranderingen afhankelijk van het contactgebied dat met de profielmeting verwant is. De omschakelaarscontrole is standaard afstand-weg op al rupsband. Om deze reden, als snelheid kan aangepast met betrekking tot materieel outputtarief. De rupsband afstand-weg kan ook metingsaanpassing door snelheid maken materiaal controleren.

  • Zag snijder:

In de snelle arbeidsvoorwaarde, zag het profiel de werken met hoog rendement op termijn van scherpe frequentie. Aangezien de de zaaglijst en klemmen zich synchroon bewegen. De zaag snijdt het profiel in vereiste lengte.

Tijdens de scherpe verwerking, schijnen het vijlsel en het stof om deze op productiegebied te verhinderen, is er een eenheid van de stofinzameling is geïntegreerd in zaagsnijder. Deze eenheid absorbeert effectief vijlsel, stof en verwijdert aan opslag.

  • Tipeenheid: Het werkt op pneumatische cilinder.

Onze extruderlijnen staan onze cliënten toe om een brede waaier van de profielen van pvc en WPC-met de volgende specificaties te veroorzaken:

MODEL PROFIELgrootte (mm) EXTRUDERmodel MOTORmacht (kW)
Pond-108 108 SJZ51/105 18.5AC
Pond-180 180 SJZ55/110 22 AC
Pond-300 300 SJZ65/132 37 AC
Pond-600 600 SJZ80/156 55 AC
Pond-800 800 SJZ80/156 55 AC
Pond-1240 1240 SJZ92/188 110 gelijkstroom

De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder 0
De volledige Dubbele Machine van de Schroefextruder voor Speciale het Profielafstand Offs van pvc/Snijder 1

 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: YIN

Tel.: +86 139 2198 6345/ +86 139 2197 4941

Fax: +86-512-58578311

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)