Thuis ProductenPvc-de Lijn van de Profieluitdrijving

Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken

Certificaat
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
China Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken

Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken
Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken

Grote Afbeelding :  Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: LB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD,EUR
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15 reeksen per maand

Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken

beschrijving
frame breed: 300 mm breed rame dikte: 100mm
Grondstof: PVC & ADDITIEVEN Omschakelaar: ABB
Hoofdmotor SIEMENS BEIDE motor: BEIDE motor Schroefontwerp: kegel tweelingschroef
Voltage: (Aangepaste) 3Phase van 380V 50HZ Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Gebiedsinstallatie, het opdragen en opleidend,
Automatische Rang: Automatisch Garantie: 12 maanden na installatie in lokale plaats
Hoog licht:

marmeren het bladproductielijn van pvc

,

pvc-blad die machine maken

 

pvc-de de uitdrijvingslijn PS van het plafondpaneel schuimde het Profiel van pvc van het Fotokader Productiemachine met PLC Controle

 

 
PS schuimdie photot kaderproduct door deze machine wordt geproduceerd is een nieuw decoratief het afgietselmateriaal van de typemacromolecule. Het wordt gebruikt om diverse vorm, bloemtype, patroon en kleur van imitatie houten en imitatie de fotokader van het steenschuim, omlijsting, het kader van het prikbord, deurzak, vensterbanklijn, begrenzende lijn, kroonlijstlijn, taille, hoeklijn, binnenhoeklijn, externe hoeklijn, imitatie houten lijnen intern en extern decoratief materiaal te maken.
PS Schuim de uitdrijvingslijn van het fotokader kan Polystyreen Schuim het Begrenzen Profiel, Polystyreen maken Schuimomlijsting, Mirro-Kader, en anderen binnenhuisarchitectuur die de profielen van het traditie houten kader kan vervangen,
de kosten zijn veel lager en de kwaliteit is veel beter dan houten profielen.
Technische parameter voor PS de uitdrijvingslijn van het fotokader
 
Model Productielijnsnelheid macht (kW) capaciteit (kg/u) Verschijningsgrootte (mm)
PS65 2-6m/min 50 60 27000×1600×2100
PS75 2-7m/min 60 70 28000×1600×2100
PS90 1-5m/min 90 100 33000×1700×2100
PS100 1-6m/min 100 120 34000×1700×2100
PS120 1-3m/min 130 150 35000×1700×2100
 

 

Het voordeel van PS vormde fotokader:

 

Milieuvriendelijk
Kostenbesparing en gemakkelijk-Geïnstalleerd

80%Recycling milieuvriendelijke materialen,
De geassorteerde ontwerpen, de kleuren, de stijlen, de patronen en de grootte zijn beschikbaar

De aangepaste specificaties zijn welkom
Voor het ontwerpen van allerlei geëindigd - producten dergelijk asphoto, beeld, spiegel en documentkader

 

 

COMPONENTEN EN EIGENSCHAPPEN:

 

Voor het afgelopen weinig de uitdrijvingssysteem van het jarenprofiel dat voor het profiel gebruikte van pvc en WPC-, worden ontwikkeld beduidend in het licht van technologische verbeteringen. Zich concentreert op betere kwaliteit, langere duurzaamheid en energie - besparingssystemen, als resultaat van marktomstandigheid en productievoorwaarden. LANGBO-MACHINESdoelstellingen om de optimale oplossingen voor de vraag en behoeften van de industrie te verstrekken.

LANGBO-de MACHINES zijn een bedrijf dat vervaardiging van PVC/WPC-profielmachines maakt. De bedrijfprincipes vervaardigen zonder het compromitteren van hoogte - kwaliteit en normen en het zijn georiënteerde klanten.

Met jongelui. dynamische krachtige ingenieurs, veroorzaken wij norm, klantenontwerp en volledig geautomatiseerde plastic machine. Onze R&D-afdeling verbetert de machinekwaliteit, maakt lage gegoten en verhoogt de duurzaamheid van de machine.

De volledige uitdrijving bestaat uit volgende punten:

  • Kegel Tweelingschroefextruder:

Het wordt gebruikt voor smeltende en bewegende kunststof. LANGBO past speciaal schroef en vattype aan dat het perfecte mengen en homogeen verstrekt zich. Wij gebruiken speciale versnellingsbak voor de Extruder die aslagers heeft. Breng de motor naar de schroef over. Voor het minimaliseren van elektriciteitsverbruik, gebruiken wij het beroemde merk van het drijven van motor van „SIEMENS“ op onze Extruder. Het automatiseringssysteem met PLC en het controlemechanisme dat van het aanrakingspaneel kan wordt ontworpen worden geselecteerd.

  • Vorm:

Onze vorm het ontwerpen geeft ideale viscositeit aan smeltingsmateriaal voor profiel het produceren. Het geeft profiel of vorm aan plastiek na verwerking. Allen ziet het plastiek in contact met onder ogen is poetsmiddel, zodat geminimaliseerde fricationverliezen.

  • Kaliberbepalingslijst:

Het gestalte gegeven profiel dat uit vorm komt wordt onderworpen aan kaliberbepaling en het koelen verwerking op de kaliberbepalingslijst. Het ontwerpen van kaliberbepalingslijst varieert al naar gelang het type en het kenmerk van het profiel. Het gebied dat contact met water van roestvrij staal wordt opgenomen om corrosie te verhinderen.

  • Caterpillar afstand-van:

Het ontwerpen van rupsband afstand-van veranderingen afhankelijk van het contactgebied dat met de profielmeting verwant is. De omschakelaarscontrole is standaard afstand-weg op al rupsband. Om deze reden, als snelheid kan aangepast met betrekking tot materieel outputtarief. De rupsband afstand-weg kan ook metingsaanpassing door snelheid maken materiaal controleren.

  • Zag snijder:

In de snelle arbeidsvoorwaarde, zag het profiel de werken met hoog rendement op termijn van scherpe frequentie. Aangezien de de zaaglijst en klemmen zich synchroon bewegen. De zaag snijdt het profiel in vereiste lengte.

Tijdens de scherpe verwerking, schijnen het vijlsel en het stof om deze op productiegebied te verhinderen, is er een eenheid van de stofinzameling is geïntegreerd in zaagsnijder. Deze eenheid absorbeert effectief vijlsel, stof en verwijdert aan opslag.

  • Tipeenheid:

Het werkt op pneumatische cilinder.

Onze extruderlijnen staan onze cliënten toe om een brede waaier van de profielen van pvc en WPC-met te veroorzaken

 Plafondcomité het Bladproductielijn van pvc, PLC Controleupvc Venster die Machine maken 0

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)