Thuis ProductenPlastic Pelletiserende Machine

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

Certificaat
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

China ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine leverancier
ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine leverancier ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine leverancier ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine leverancier

Grote Afbeelding :  ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Pond-150

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD, EUR
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 60 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10 sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
grondstof: PP/PE STIJF SCHROOT Capaciteit: 150kg/h
VERRICHTING: volledige automatisch Totale macht: 105kw
HET VOEDEN WSAY: INGEBOUWDE AGGLOMERATOR Scherpe manier: HET KNIPSEL VAN HET MATRIJZENgezicht

PLASTIEKEN DIE LIJN MET INGEBOUWDE AGGLOMERATIEmachine KORRELEN

 

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

COMPONENTEN EN EIGENSCHAPPEN:

 

De plastic korrelende lijnen worden gebruikt voor het korrelen van PE, het schone industriële schroot van pp, PS en ABS of verspilde en droge plastieken in film, stijve of schuimvorm.

De groottevermindering kan door Granulator of Ontvezelmachine volgens de vorm, de afmetingen en de capaciteit van de lijn worden gedaan. De vorm van plastiek is belangrijk voor het kiezen van het juiste het voeden type voor extruder. Ook is de vochtigheid van het materiaal belangrijk voor de lijn. Het drogen vóór uitdrijving kan door volledige automatische of hand ingebouwde Agglomeratiemachines worden gedaan.

 

De PLASTIEKEN die LIJN MET INGEBOUWDE AGGLOMERATIEmachine is KORRELEN een volledig automatisch, gebruikersvriendelijk systeem voor het korrelen schone post industrieafval en gewassen plastieken in enige stap. Het postindustriële afval in filmvorm kan direct zonder een andere verwerking in enige stap door geïntegreerd Ingebouwd Agglomeratiesysteem worden gekorreld. Kunnen de ook gewassen plastieken in film of stijve vorm, tot de overblijvende vochtigheid van 5% automatisch worden gekorreld.

 

Door te gebruiken vernieuwde Interne Temperatuurcontrole van Ingebouwde Agglomeratiemachine, kunnen de plastieken met verschillend MFI-volume snel worden verwerkt, wordt het voeden van Extruder gemaximaliseerd en de outputcapaciteit wordt verbeterd.

 

Spaart van vakmanschap door gemakkelijke controle en automatische verrichting, gebied door compact ontwerp en energie door hoog efficiënt proces.

Deze productielijn wordt gecontroleerd door gebruikersvriendelijk intelligent PLC systeem en touch screen.

 

Plastic Smeltingsfilter:

 

De smeltingsfilters worden gebruikt bij extruders. Door de speciale schermen te gebruiken, worden de filters gebruikt voor het schoonmaken van verontreinigende stoffen in smelting (zand, metaal, verschillende plastieken) die korrelkwaliteit verminderen.
De plastic Smeltingsfilters worden gemaakt van speciaal legeringsstaal geschikt voor hoge druk en temperatuur. De smeltingsfilters worden verhard door PTA hard lassen.
 

De enige Plaat en de Dubbele Plaatmodellen zijn geschikt voor handverrichting. De filterdiameter wordt gekozen volgens verontreinigende stoffen, type van plastiek en extrudercapaciteit.
De automatische Filters zijn uitgerust met zelfreinigend „backflush“ systeem, werken zij met minimumsmeltingsverlies bij maximumcapaciteitsprincipe.
 

De filterplaten worden bewogen met hydraulische macht en stikstofgas. De speciale geïsoleerde verwarmers en de nauwkeurige hittecontrole maximaliseren outputkwaliteit.

De pelletiseermachines worden gebruikt voor scherpe plastic smelting in korrelige vorm. De hete korrels worden gekoeld uiterlijk in watertank en ontwaterd in geïntegreerd centrifugeer na gekoeld. De korrels kunnen naar keuze overgebracht naar een opslagsilo door ventilator.
 

PE, pp, PS, ABS plastieken kan automatisch gepelletiseerd hoogtepunt zijn. De verticale of horizontale types zijn beschikbaar voor verschillende capaciteiten.

 

Pelletiseermachines:


De pelletiseermachines worden volledig gemaakt van het roestvrije staal van AISI 304. Pelletiserend bladen en matrijs worden gemaakt van speciale legeringsstaal en deklagen volgens het type van plastiek. Door mobiele delen, wordt de onderhoudsperiode geminimaliseerd.


De snelheidscontrole voor het pelletiseren van bladen laat veranderende korrelgrootte tijdens verrichting toe.
De stoomventilator kan naar keuze voor het zuigen van de stoom worden gebruikt van het ontwateren centrifugeert.

 

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

ISO-Goedkeurings Plastic Pelletiserende Machine met Gebouwd in Agglomeratiemachine

 

 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)