Thuis ProductenHuisdier recyclingslijn

Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

Certificaat
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

China Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur leverancier
Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur leverancier Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur leverancier Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur leverancier Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur leverancier

Grote Afbeelding :  Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Pond-1500

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD, EUR
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 60 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10 sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
grondstof: HUISDIER Capaciteit: 1500kg/h
VERRICHTING: Automatische Totale macht: 150kw
Wasmanier: warm water DROGEND WATER: DYNAMISCHE CENTRIFUGES

 DYNAMISCHE DIE CENTRIFUGES VOOR HUISDIER HET VERPLETTEREN, WAS EN HET DROGEN LIJNEN WORDEN GEBRUIKT

 

De dynamische Centrifuges worden gebruikt voor het ontwateren van ontwaterende stijve vlokken onder hoge snelheid. Het vochtigheidstarief vlokken kan tot 2% worden verlaagd, dankzij het betere rotorontwerp. Het betere gemakkelijke ontwerp van het toegangsscherm staat het gemakkelijke het scherm schoonmaken toe.

De dynamische Centrifuges worden gemaakt van SUS304.

 

Het plastiekenafval kan aan opnieuw te gebruiken grondstof door de machines worden gerecycleerd en worden gedraaid die in onze fabriek worden geproduceerd die in China gesitueerd is.

De grondstof in productie en productietechniek wordt gebruikt, wordt beslist met de voorlichting van het recycling van schurende en vervuilde plastieken dat. De kwaliteitscontroletestikels worden uitgevoerd op al onze producten vóór bericht.

De installatie van machines is de installatie van klanten en opleidend worden uitgevoerd door ons professioneel technisch team. De hoge klant bevredigend met directe technische ondersteuning wordt verstrekt in het geval van en analyse die van vervaardiging of verrichtingsfouten kan voorkomen.

 

COMPONENTEN EN EIGENSCHAPPEN:

 

De DYNAMISCHE die CENTRIFUGES VOOR HUISDIER het VERPLETTEREN, WAS EN het DROGEN LIJNEN worden GEBRUIKT worden gebruikt voor Terephthalate van het waspolyethyleen (HUISDIER) schroot.


Gewoonlijk wordt het HUISDIER gebruikt voor drankflessen, voedselcontainers of industriële film. De HUISDIERENvlokken die door de Lijnen worden geproduceerd van de HUISDIERENwas kunnen voor garen, stof, vezel of verpakkingsproduct productie worden gebruikt. De Lijnen van de HUISDIERENwas bestaan uit het Voorwassen en Scheiding, Groottevermindering, Gootsteen en Vlotter, Koude en Hete Was, Etiketscheiding en het Drogen proces.
Het materiaal van het schroothuisdier wordt schoongemaakt uiterlijk in het Voorwassende deel en manueel gescheiden. In het deel van de Groottevermindering is het voorgewassen materiaal grinded en na die vlokken worden schoongemaakt intensief in Koude en Hete Wasdelen. Na het Wassen en het Drogen HUISDIER zijn de vlokken gescheiden van lichte etiketonzuiverheden. De lijnen worden ontworpen volgens de verontreiniging en de capaciteit.

De volledige recyclingsproductie voor verspilde HUISDIER dat verpletteren, was en het drogen productielijn met de eindproducten is schone HUISDIERENvlokken.

  • De verwerkingsprocedure van de volledige waslijn voor HUISDIER bestaat uit het sorteren van - etiket het verwijderen – verpletterende - drijvende wasmachine met koud water - agerende wasmachine met heet water drijvende wasmachine met koud water - het centrifugaal drogen - etiketteert het scheiden van opnieuw-inzameling.
  • Het verspilde HUISDIER kan worden verpletterd, worden gewassen en, droog in silo met schone HUISDIERENvlokken worden verzameld.
  • Hoog rendement en prestaties.
  • Minder machtsconsumptie en exploitantopkomst.

TOEPASSINGEN:

  • Toepasselijk materiaal: HUISDIER, ABS, PC, ETC….
  • Materialenvorm: flessen, schroot, etc….

PRODUCTIECAPACITEIT:

  • De productiecapaciteit kan 300kg/hr, 500kg/hr, 1000kg/hr, 1500kg/hr en 2000kg/hr. zijn.

NOTA:

Afhankelijk van materiële vorm, zullen sommige eenheden betrokken bij volledige lijn worden veranderd en beschikbaar.

Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

Dynamische Centrifugeshuisdier Plastic Recyclingsmachine, Huisdier Recyclingsmachine Met lange levensuur

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)