Thuis ProductenPvc-de Lijn van de Profieluitdrijving

Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad

Certificaat
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit pe de lijn van de pijpuitdrijving voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad

China Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad leverancier
Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad leverancier Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad leverancier Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad leverancier Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: LB
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: Pond-800W

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD,EUR
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15 reeksen per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Extrudermodel: Kegel Tweelingschroefextruder DE GROOTTE VAN HET PROFIEL: Max. 800mm
Motormacht: 55KW grondstof: WPC
Snijder: Zaagsnijder Capaciteit: 300-350kg/h

PVC-MACHINE VAN DE DE RAADS DE VOLLEDIGE UITDRIJVING VAN DE VENSTERvensterbank MET OPTIMALE OPLOSSING

 

COMPONENTEN EN EIGENSCHAPPEN:

 

Voor het afgelopen weinig de uitdrijvingssysteem van het jarenprofiel dat voor het profiel gebruikte van pvc en WPC-, worden ontwikkeld beduidend in het licht van technologische verbeteringen. Zich concentreert op betere kwaliteit, langere duurzaamheid en energie - besparingssystemen, als resultaat van marktomstandigheid en productievoorwaarden. LANGBO-MACHINESdoelstellingen om de optimale oplossingen voor de vraag en behoeften van de industrie te verstrekken.

 

Wij bieden een brede waaier van kaliberbepalingslijsten aan, die een optimale en op maat gemaakte oplossing voor elke behoefte en toepassing verstrekken.

Eigenschappen

Hoogte met motor en zijbeweging

Longitudinale beweging met motor

Manuel het overhellen beweging

Alle delen die in contact met water zijn wordt gemaakt van roestvrij staal

 

Lage onderhoudskosten

Assortiment

Lijstlengte van 4,5 tot MT 14

de vacuümpompen kunnen op verzoek worden toegevoegd

Het concentreren zich op de energie - besparingssysteem, verstrekt Lima Uitdrijving MINDER (Lima Energie - besparingssysteem) aan voordeel vacuümenergie - besparingen tot 80%.

Eigenschappen

Vacuümenergie - besparingen tot 80%

De vacuümpompen worden gedreven door individuele frequentie

Omschakelaars om hen volgens de echte behoefte te gebruiken

Niveau met geringe geluidssterkte

Gesloten circuit om zoveel mogelijk water te besparen tijdens het uitdrijvingsproces

Assortiment

Lijstlengte van 4,5 tot MT 14

De vacuümpompen kunnen op verzoek worden toegevoegd

  • Kegel Tweelingschroefextruder:

Het wordt gebruikt voor smeltende en bewegende kunststof. LANGBO past speciaal schroef en vattype aan dat het perfecte mengen en homogeen verstrekt zich. Wij gebruiken speciale versnellingsbak voor de Extruder die aslagers heeft. Breng de motor naar de schroef over. Voor het minimaliseren van elektriciteitsverbruik, gebruiken wij het beroemde merk van het drijven van motor van „SIEMENS“ op onze Extruder. Het automatiseringssysteem met PLC en het controlemechanisme dat van het aanrakingspaneel kan wordt ontworpen worden geselecteerd.

  • Vorm:

Onze vorm het ontwerpen geeft ideale viscositeit aan smeltingsmateriaal voor profiel het produceren. Het geeft profiel of vorm aan plastiek na verwerking. Allen ziet het plastiek in contact met onder ogen is poetsmiddel, zodat geminimaliseerde fricationverliezen.

  • Kaliberbepalingslijst:

Het gestalte gegeven profiel dat uit vorm komt wordt onderworpen aan kaliberbepaling en het koelen verwerking op de kaliberbepalingslijst. Het ontwerpen van kaliberbepalingslijst varieert al naar gelang het type en het kenmerk van het profiel. Het gebied dat contact met water van roestvrij staal wordt opgenomen om corrosie te verhinderen.

  • Caterpillar afstand-van:

Het ontwerpen van rupsband afstand-van veranderingen afhankelijk van het contactgebied dat met de profielmeting verwant is. De omschakelaarscontrole is standaard afstand-weg op al rupsband. Om deze reden, als snelheid kan aangepast met betrekking tot materieel outputtarief. De rupsband afstand-weg kan ook metingsaanpassing door snelheid maken materiaal controleren.

  • Zag snijder:

In de snelle arbeidsvoorwaarde, zag het profiel de werken met hoog rendement op termijn van scherpe frequentie. Aangezien de de zaaglijst en klemmen zich synchroon bewegen. De zaag snijdt het profiel in vereiste lengte.

Tijdens de scherpe verwerking, schijnen het vijlsel en het stof om deze op productiegebied te verhinderen, is er een eenheid van de stofinzameling is geïntegreerd in zaagsnijder. Deze eenheid absorbeert effectief vijlsel, stof en verwijdert aan opslag.

 

  • Tipeenheid:  Het werkt op pneumatische cilinder.

Onze extruderlijnen staan onze cliënten toe om een brede waaier van de profielen van pvc en WPC-met de volgende specificaties te veroorzaken:

MODEL PROFIELgrootte (mm) EXTRUDERmodel MOTORmacht (kW)
Pond-108 108 SJZ51/105 18.5AC
Pond-180 180 SJZ55/110 22 AC
Pond-300 300 SJZ65/132 37 AC
Pond-600 600 SJZ80/156 55 AC
Pond-800 800 SJZ80/156 55 AC
Pond-1240 1240 SJZ92/188

110 D

Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het OplossingsbladVan de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad

Van de Raadspvc van de venstervensterbank het Profielmachine, Optimale de Uitdrijvingslijn van het Oplossingsblad

Contactgegevens
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)